vrijdag 27 juli 2018

De strippublicaties van deze week

Behalve aankondigingen voor de diverse edities van het nieuws Rhonda-album was er nog een aankondiging, die overigens alles te maken heeft met de op handen zijnde Rhonda, Route 66. Lees hieronder het bericht, afkomstig van de Facebookpagina van Stripnieuws.
(Bron Illustratie: Stripnieuws)

StripNieuws 72 gaat deze week naar de drukker.

Een zomers nummer met een uitgebreid interview met Hans van Oudenaarden over nieuwe ideeën, het laatste deel van Rhonda en het succes in het buitenland. Verder onder meer aandacht voor de stripverfilmingen van de aankomende jaren, De geletterde Speeltuin van Frits Jonker, Deadline van Erwin Suvaal, Beestjes van Schwantz, Juttertje van Daniel van den Broek en een bezoek aan Perron 2 in Middelburg in de rubriek Stripwinkels in Nederland.

En behalve al deze aankondigingen verscheen deze week ook nog de nieuwe Donald Duck Junior (nr 15-2018) met daarin  het Óom Dagobert-verhaal 'Vermommingen", te vinden op pagina 3 t/m 6. Een verhaal dat speciaal geschreven werd voor de Donald Duck Junior en  waarin de Zware Jongens proberen in diverse vermommingen Dagoberts geldpakhuis binnen te dringen. Tevergeefs, want Dagobert zet er iedere keer een andere vermomming tegenover. Tot de Zware Jongens besloten gewoon als zichzelf naar het geldpakhuis te gaan. Hoe dat afloopt, lees je  deze week in de nieuwe Donald Duck Junior. Het verhaal werd getekend door de Spaanse tekenaar Jordi Alfonso en eerder gepubliceerd in Donald Duck Junior 15-2018.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: