dinsdag 10 december 2013

Cameo's in Max Miller, episode 2

Zo'n twee weken geleden besteedde IJsbrand op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) al aandacht aan de cameo's die in Eppo 23 in 'Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen' te vinden waren. Maar ook de aflevering in Eppo 24 bevat een cameo en wel een heel bijzondere.
Aan de totstandingkoming van deze cameo van twee bekende Nederlandse stripmakers en alle verschillende fasen daarvan besteedde IJsbrand afgelopen zondag uitgebreid aandacht in zijn nieuwste post op de Max Miller Strips blog.
Ook de reden van deze cameo komt aan de orde en die zit vooral in dit plaatje.
Het moge duidelijk zijn dat Max eerste poging om al liftend vanaf de Friesestraatweg naar de Martinikerk in Groningen te komen niet zo'n succes is. Maar er reden meer auto's over de Friesestraatweg. Zoals deze  bijvoorbeeld.
(Illustraties: IJsbrand Oost)
Of Max tweede poging meer succes heeft? We zullen het nog deze week weten. De  Eppo-abonnee's zelfs vandaag al, want als alles goed gaat, valt daar over een paar uur de nieuwe Eppo in de bus. En dit is niets minder dan de jaarlijke Eppo Kerstspecial. Maar daarover later deze week meer.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: