woensdag 10 juni 2020

De Hel 'Avonturen'-portfolio: The Olmec Heads

Ze werden al genoemd in de nieuwe Hel-strip in 'Striphelden versus Corona': The Olmec Heads. En inmiddels is er ook een prent in de maak met de Olmec Heads als onderwerp voor de nieuwe Hel √Āvonturen'-portfolio. Danker Jan plaatste de bovenstaande schets samen met onderstaande tekst op zijn Facebookpagina. En in die tekst vind je ook nieuwe informatie over hoe je, na het cancellen van het Stripfestival Breda van dit jaar, toch aan de nieuwe Hel-portfolio kunt komen: 

"The Olmec Heads", schets voor eigenlijk de 7e prent van de avonturenportfolio van Hel. Maar ik laat een prent vervallen, dus dit wordt dan nr. 6.

Nu Breda is komen te vervallen, zijn de plannen nog maar eens aangepast. De portfolio verschijnt nog steeds in oktober, maar wie hem besteld heeft krijgt hem nu per post toegestuurd. Ik zal iedereen daar t.z.t. over informeren.

Voor wie belangstelling heeft, hij is nog steeds te bestellen. De kleurenportfolio is nog ruim voorradig, maar van de zwart/wit portfolio zijn nog maar 7 nummers beschikbaar.

Reserveren van zowel de zwart/wit als de kleurenportfolio kan nog steeds via de webshop van Danker Jan.

Geen opmerkingen: