maandag 7 oktober 2019

Crowdfundingsactie op Ulule: Coffret Integrale Rhonda

Na de succesvolle crowdfundingsactie voor de Franstalige kleureneditie met extra's van Helena 2: Le codex de la Sibylle is uitgeverij BDMust een aantal nieuwe crowdfundingsacties gestart op Ulule, waaronder eentje voor de Coffret Integrale Rhonda, ofwel de verzamelbox van de integrale Franstalige Rhonda-reeks. Ook bij deze actie kun je weer op verschillende niveaus intekenen en met elk niveau krijg je er extra cadeautje bij.

Bij een donatie van 40 euro krijg je de lege verzamelbox plus zes Rhonda postkaarten. Interessant voor wie alle drie de Franstalige Rhonda-albums in kleur al in zijn bezit heeft.


De verzamelbox bevat aan de binnenzijde bovenstaande tekening van Hans met Rhonda letterlijk en figuurlijk in de hoofdrol.

Wie voor 59 euro intekent krijgt een verzamelbox met daarin de drie Rhonda-album in kleur, voor 69 euro krijg je er ook de postkaarten bij en voor 120 euro of meer tenslotte ook nog een speciale  'dedicase' van Hans. 
(Illustraties: Hans van Oudenaarden, bron: Ulule)
 
Met nog 35 dagen te gaan is,inmiddels is al 40% van het streefbedrag bereikt. De actie loopt nog tot en met 11 november en voor die tijd hopen we natuurlijk de 100% bereikt te hebben.
Mocht je interesse hebben in een of meer van deze speciale Franse verzamelbox van Rhonda, al dan niet gevuld met Rhonda-albums, neem dan even een kijkje of de site van Ulule bij Coffret Integrale Rhonda.

Geen opmerkingen: