woensdag 14 november 2018

Helena-Rezension

De eerste recensie over Helena 2: Der Sibyllinische Kodex staat op het internet. Geschreven door Norbert Elbers die we op 3 november ook aan de BD Must-stand op de ComicMesse mochten begroeten en te vinden op de site van Highlightzone.

Een prachtig artikel met een korte beschrijving van de gebeurtenissen uit zowel Die Koffer des Raz Fadraz als Der Sibyllinische Kodex. Norbert belicht ook de achtergronden van De Sibylle-codex en de andere historische personen en gebeurtenissen uit het verhaal. Met een mooi compliment  voor de tekeningen van Danker Jan, de vele details en het feit dat er overal wat te zien valt. En ook de zin naar avontuur en humor en de liefde waarmee De avonturen van Hel gemaakt zijn wordt geroemd. Norbert trekt zelfs een vergelijking met Indiana Jones en Professor Langdon.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder is er aandacht voor de genummerde en gesigneerde boekuitgave zelf en de portfolio die Danker Jan voor uitgeverij BD Must maakte. Kortom, een recensie waar we trots op kunnen zijn. Norbert, heel hartelijk bedankt voor deze prachtige recensie. En Jean-Michel, dank je wel voor het doorsturen van de link.Geen opmerkingen: